Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ex- Nederlands elftal

Een unieke kans om te leren en te ontwikkelen onder leiding van oud prof Sandra Doreleijers (Manager Vrouwenvoetbal bij PSV)

Ervaring binnen- en buitenland

Opleiding en ervaring in Nederland, Verenigde Staten en Denemarken staat garant voor een hoge professionaliteit

 

Sandra Doreleijers (Eigenaar) 

Voetbalcarrière 

Sandra Doreleijers (41) is de eigenaar van JulinPro en is zowel op het veld als in het futsal voor het Nederlands elftal gespeeld. Daarnaast is zij prof geweest in de Verenigde Staten en Denemarken, top landen in het vrouwenvoetbal. In de Verenigde Staten heeft zij gevoetbald voor Hartford, in die periode een top-10 universiteit van het land.  Gedurende de 3 jaar dat zij daar speelde heeft zij het team als aanvoerder geleid naar 3 conference kampioenschappen, met als beste prestatie de kwartfinale van het landelijke NCAA kampioenschap. Enkele van de vele individuele prijzen die zij daar heeft gewonnen zijn All American, MVP America East en International Player of the Year.

In Nederland is ze twee keer landskampioen geworden in het futsal, een keer landskampioen 7 tegen 7 en heeft ze twee keer de KNVB beker gewonnen (veld en futsal). Ze is nog steeds actief in het futsal.      

 

Coaching en Begeleiding

Sandra is in 2017 gaan werken bij PSV, sinds dit seizoen vervult zij de functie van Manager Vrouwenvoetbal.

Met het UEFA B diploma op zak heeft ze in de Verenigde Staten op vele voetbalkampen gewerkt. Daarnaast heeft zij regelmatig individuele training gegeven aan jeugdspelers op zowel technisch, tactisch als het mentale vlak.

 

Maatschappelijke carrière

Sandra is magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit  van Hartford in de Verenigde Staten. Ze heeft daarna nog de opleiding Coaching & Counseling gevolgd.

Voordat ze bij PSV aan de slag is gegaan heeft ze ruim 10 jaar gewerkt als leidinggevende in de Jeugdzorg waarbij ze verschillende teams en afdelingen heeft geleid in Amsterdam en regio Eindhoven.