Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ex- Nederlands elftal

Een unieke kans om te leren en te ontwikkelen onder leiding van oud prof Sandra Doreleijers (Manager Vrouwenvoetbal bij PSV)

Ervaring binnen- en buitenland

Opleiding en ervaring in Nederland, Verenigde Staten en Denemarken staat garant voor een hoge professionaliteit

 

Individuele training 

JulinPro zorgt ervoor dat je je (voetbal)talenten optimaal kunt ontwikkelen. Een programma op maat, van te voren in overleg samengesteld om gegarandeerd de gewenste kwaliteit te bieden. Dit doen wij via individuele voetbaltraining, zowel op technisch, tactisch als mentaal niveau. Het is ook mogelijk om dit programma op maat aan te bieden aan kleinere groepen.

 

Groepstraining

JulinPro verzorgt clinics en trainingen aan diverse groepen. Dat zijn niet alleen reguliere voetbalverenigingen, maar ze geeft ook clinics aan scholen (zowel basisscholen als voortgezet onderwijs) en aan bedrijven (als teamactiviteit).

 

Voetbalkampen

Met name in de schoolvakanties worden voetbalkampen georganiseerd zowel voor jongens als voor meisjes (7-10 jaar, 10-13 jaar en 14-16 jaar), gebaseerd op de Amerikaanse stijl. Er zijn twee soorten voetbalkampen; recreatief en elite pro, deze vinden beiden overdag plaats zonder overnachting.

 

Inhuren

Het is ook mogelijk om Sandra Doreleijers in te huren als trainer/coach bij andere voetbalkampen. Zij gaat regelmatig naar de Verenigde Staten om te werken als trainer/coach bij diverse voetbalkampen, waaronder de kampen van de Amerikaanse voetbalbond US Soccer en Florida State University.